Blogi

Asiakasriskit ja niiden merkitys yritykselle

Asiakkaista syntyvät riskit kiinnostavat yrityksiä ja niihin kiinnitetään yhä enemmän huomiota. Asiakkaasta saatavilla olevilla tiedoilla on oleellinen vaikutus siihen, kuinka asiakaskohtaista riskiä pystytään arvioimaan

Tee täsmällinen palkkatoive Taloustutkan avulla

Voit käyttää Taloustutkaa apunasi, kun pohdit sopivaa palkkapyyntöä tai tarvitset tietoa eri yritysten maksamista keskipalkoista. Ominaisuus on ilmainen ja kaikkien käyttäjien käytettävissä.

Kerää liidejä kuin ammattilaiset

Tässä on lyhyt muistilista, mikä kannattaa käydä läpi. Huomaat, että aina on jokin osa-alue, johon voisi panostaa enemmän. Listan kertaaminen ainakin kerran kuukaudessa tiimisi kanssa auttaa tasapainottamaan panostuksia asiakashankinnan eri osa-alueisiin.

Kenelle sinun kannattaa myydä ja mitä?

Myyntikärjen suunnittelussa ja myynnin kohdentamisessa voi hyödyntää myös yritysten taloustietoja. On oleellista ymmärtää, miten yritykset käyttävät pääomaansa ja minkälaisiin hankkeisiin ne voisivat jatkossa investoida.

Upselling asiakkaiden taloustiedon avulla

Yritykset käyttävät paljon resursseja uusien asiakkaiden hankintaan. Monet akateemiset tutkimukset osoittavat, että uusien asiakkaiden hankinta on kallista. Uusien asiakkaiden kannattavuutta ja asiakashankinnan todellisia kustannuksia ei osata arvioida kovinkaan tarkasti.