Päivitykset

Päivitys 08.03.2021

Taloustutka on päivitetty uuteen versioon. Voit tehdä yrityskohtaisia muistilappuja itsellesi ja organisaatiosi käyttäjille.

Muistilaput

Nyt voit luoda muistilappuja yrityksen yhteyteen. Muistilaput näkyvät vain oman organisaatiosi käyttäjille, ja voit lisätä niihin huomioita yrityksestä ja yritykseen liittyviä tehtäviä.

Muistilappuista voi tehdä joko merkinnän tai tehtävän. Kaikki luodut muistilaput on koottu omalle Muistilaput-sivulle.

Ominaisuus löytyy haun kautta jokaisen yrityksen Taloustutka-sivulta, Perustiedot-välilehden alta. Muistilaput-sivu löytyy ylhäältä oikealta, omaa nimeä napsauttamalla aukeavasta valikosta.

Päivitys 04.01.2021

Taloustutka on päivitetty uuteen versioon. Nyt voit tarkastella Suomen kunnissa ja maakunnissa tapahtuvaa yritystoimintaa Kuntakatsaus-ominaisuudella.

Kuntakatsaus

Kuntakatsaus-ominaisuuden avulla näet yritysten taloudelliset vaikutukset kuntataloudelle työllistämisen ja verotuottojen kautta.

Kuvaajat

Kuntakatsaus näyttää tietoa myös kuvaajina, ja kuvaajien ja lukujen avulla voit helposti vertailla kuntia ja maakuntia keskenään.

Kuntakatsaus löytyy ylävalikosta Analytiikan vierestä.

Päivitys 23.10.2020

Taloustutka on päivitetty uuteen versioon. Yritysnäkymässä on merkintä edunsaajarekisteriin kuulumisesta, ja palvelu on nyt entistä käyttäjäystävällisempi.

Edunsaajailmoitus

Rekisteritiedot-osiossa on nyt merkintä siitä, onko edunsaajailmoitusvelvollinen yritys tehnyt edunsaajailmoituksen. Ilmoituksen tehneen yrityksen kohdalla näkyy vihreä merkki, ja tekemättä jäänyt ilmoitus näkyy punaisella.

Yrityksiä voi kätevästi hakea edunsaajailmoituksen perusteella. Selvittämällä ilmoituksen tilan varmistut kumppanisi luotettavuudesta.

Aktiiviset yritykset paremmin esillä

Palvelun helppokäyttöisyyttä on parannettu entisestään. Entistä tehokkaampi yrityshaku näyttää nyt oletuksena aktiiviset yritykset. Kuten aiemminkin, käyttäjä voi halutessaan tarkastella myös lopettaneita yrityksiä.

Päivitys 01.09.2020

Taloustutka on päivitetty uuteen versioon. Visuaalisten muutosten lisäksi palveluun on tullut paljon uutta toiminnallisuutta.

Uudistunut ylävalikko

Olemme uudistaneet Taloustutkan ylävalikkoa ja ilmettä. Valikosta löytyy uusi Analytiikka-osio, jonka takaa löydät myös linkit vanhalle Parhaat-sivulle ja tallennettuihin yritysvertailuihin. Yrityslista-toiminnallisuus on poistettu.

Analytiikka

Yritysanalytiikan avulla saat perusteellisen katsauksen analysoitavien yritysten tilasta.

Yritysanalytiikka auttaa päätöksenteossa tuomalla esiin tärkeitä huomioita yritysten nykyisestä tilasta. Sen avulla voit löytää muun muassa uusia yhteistyökumppaneita ja välttää riskiyrityksiä.

  • Kasvuyrityksistä löydät yritykset, jotka ovat voimakkaimmassa kasvussa.
  • Riskiyrityksistä löydät yritykset, jotka ovat riskialttiita yhteistyökumppaneita maksukykynsä perusteella.
  • Vastaavien yritysten avulla löydät uusia yrityksiä, jotka vastaavat parhaiten analysoitavaa yritysjoukkoa. Löydät vastaavat yritykset myös yrityssivuilta.

Yritysanalytiikan avulla voit vertailla ja analysoida sekä Tutkaan tallennettuja yrityspoimintoja että yrityshaussa valittuja yrityksiä. Voit myös tallentaa haussa valitut yritykset, jolloin voit helposti myöhemmin analysoida yrityksiä uudestaan.

Myös aiemmin tallentamasi yritysvertailut löytyvät Analytiikka-sivulta.

Parhaat-listat löytyvät nykyään myös Analytiikka-sivulta.

Käyntikortit

Uusien käyntikorttien avulla näet helposti päättäjien yhteystiedot. Käyntikortit löytyvät sekä yrityssivun päättäjätiedoista että henkilöhaussa.

Integraatiot

Taloustutkaan on nyt lisätty Netvisor-integraation lisäksi myös Procountor-integraatio. Voit tuoda asiakkaita ja yhteistyökumppaneita integraation avulla Tutkaan seurattavaksi ja analysoitavaksi. Voit myös viedä haettuja yrityksiä Netvisoriin tai Procountoriin. Ota yhteyttä myyntiin, jos haluat ottaa käyttöön Netvisor/Procountor -integraation.