Päivitykset

Päivitys 09.11.2021

Uusi Taloustutkan versio mahdollistaa HILMAssa ilmoitettavien julkisten hankintojen seuraamisen Tutkan avulla. Voit määritellä millaisista hankinnoista olet kiinnostunut, ja saat niistä automaattisesti ilmoituksia sähköpostiisi.

Pipedrive-integraation avulla luot uusia liidejä Pipedrive-palveluun ja päivität halutessasi Pipedrive:en tallennettujen organisaatioiden tietoja Taloustutkan ajantasaisilla yritystiedoilla.

Uusi Taloustutkan versio yksinkertaistaa omien yrityslistojen luontia ja ylläpitoa. Nyt Taloustutkassa luomasi listat löytyvät palvelun oikean yläkulman alasvetovalikon kohdasta Omat listat. “Omat listat” on myös lisätty hakuehdoksi yrityshakuun: voit valita huomioidaanko valitulla listalla olevat yritykset haussa vai jätetäänkö ne tulosten ulkopuolelle. Tämä auttaa oman asiakasjoukon analysoimisessa sekä toisaalta myös haettaessa uusia prospekteja.

Julkiset hankinnat

HILMA-integraatio mahdollistaa julkisten hankintojen seuraamisen. Tutkan Julkiset hankinnat -osiossa voit rajata valvottavia julkisia hankintoja. Voit myös rajata tarkasteltavia hankintoja Googlesta tutuin hakutermein. Erotat hakutermit (sana tai sanajoukko) toisistaan pilkulla tai enterillä.

Luotuasi ryhmän näet hakuehdoilla löytyviä jo julkaistuja hankintailmoituksia ja alat seuraamaan uusia ilmoituksia. Hankintailmoitusta tarkasteltaessa löydät hankinnan nimen viereisestä nuolesta sen tarkemmat tiedot sekä linkin lisätietoihin. Löydät ryhmään kuuluvat julkiset hankinnat aina kätevästi Havainnot-osiosta.

Muokkaa-toiminnolla pääset lisäämään tai poistamaan ryhmän hakuehtoja.

Pipedrive-integraatio

Taloustutkan Pipedrive-integraation avulla luot uusia liidejä tai kauppoja Pipedrive-sovellukseen. Lisäksi voit päivittää Pipedrive:en tallennettujen organisaatioiden tietoja Taloustutkan ajantasaisen yritystiedon avulla.

Omat listat -osio ja “Omat listat” -hakuehto

Kaikki Taloustutkassa luomasi listat löytyvät nyt yhdestä paikasta, palvelun oikean yläkulman alasvetovalikon kohdasta Omat listat.

Omat listat -osion alasvetovalikosta löydät tekemäsi listat, joihin voit kätevästi lisätä yrityksiä tai tuoda niitä tiedostosta. Täällä voit tehdä myös kokonaan uuden listan. Voit viedä valitun listan Exceliin, Tutkaan tai analysoitavaksi Analytiikka-välilehdelle, ja yrityksen nimeä klikkaamalla pääset sen tietoihin.

“Omat listat” on nyt myös lisätty hakuehdoksi Taloustutkan yrityshakuun. “Vain listan yrityksiä” -säätimestä voit valita näytetäänkö tuloksissa vain tekemäsi listan yrityksiä, vai jätetäänkö ne tulosten ulkopuolelle. Hakuehdon voit lisätä yrityshakuun “Muokkaa hakuehtoja” -painikkeesta.

Päivitys 17.08.2021

Taloustutka on päivitetty uuteen versioon. Saat konkurssitilanteesta ja prosessin etenemisestä kattavampaa tietoa. Lisäksi palveluun on tehty paljon pyydettyjä hakuparannuksia: seutukuntahaku sekä yritysten hakeminen katuosoitteella.

Laajemmat tiedot konkursseista ja saneerauksista

Yrityksen konkurssin tai saneerauksen yhteydessä tarjoamme kattavamman tiedon siitä, miten konkurssi- tai saneerausprosessi etenee.

Seutukuntahaku

Kaikki Suomen 69 seutukuntaa löytyvät nyt Taloustutkan yrityshausta. Seutukuntahaku on käytössä sekä yritys-, henkilö- ja verkkosivuhaussa, Kuntakatsauksessa, toimialaraportissa, Uudet yritykset -osiossa että Konkurssit-osiossa.

Yritysten haku katuosoitteen perusteella

Yritys-, henkilö- ja verkkosivuhakuun on lisätty mahdollisuus hakea ja löytää yrityksiä katuosoitteen avulla.

Päivitys 18.05.2021

Taloustutka on päivitetty uuteen versioon. Tutkan käyttökokemus on muuttunut selkeämmäksi, ja voit tuottaa uusia liidejä Taloustutkan verkkohaun avulla. Lisäksi yritysnäkymässä on nyt heti näkyvissä laajempi Luotettava kumppani -tieto. Konkurssit-näkymästä löytyy uutena ominaisuutena viimeisimmät velkomustuomiot.

Tutka ja verkkosivuhaku

Tutkaa on selkeytetty ja tehty helppokäyttöisemmäksi. Voit luoda uusia ryhmiä ja listata ryhmiin liittyviä havaintoja.

Havaituista muutoksista voi edelleen tilata ilmoituksen sähköpostiin.

Liidit-osiossa voit määritellä hakuehtojen avulla ryhmän (esimerkiksi F - Rakentaminen; liikevaihto: 10 000 000 – 20 000 000) ja seurata tässä ryhmässä tapahtuvia muutoksia. Uuden ryhmän voit luoda helposti suoraan yrityshakussa, jossa valitset haluamasi hakuehdot ja menet kohtaan “Tallenna Tutkaan”.

Uuden ryhmän voi tehdä nyt myös verkkosivuhaussa. Verkkosivuhaun avulla löydät liidejä uusilta, yllättäviltäkin alueilta. Ominaisuus antaakin myyjille aivan uusia mahdollisuuksia.

Olemme myös parantaneet verkkosivuhaun toiminnallisuutta. Nyt teksti verkkosivulla tukee lainausmerkkien käyttöä, jos haluat hakea tiettyä tekstijonoa verkkosivuilta. Esim “5G verkko” hakee sivuja, joissa koko tekstijono esiintyy sellaisenaan eri irrallisina sanoina.

Luotettava Kumppani -näkymä

Yrityksen perustiedot-osiossa on uusi Luotettava kumppani -näkymä, josta löytyy tiedot siitä, miten yritys on hoitanut tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet.

Kyseisestä näkymästä saat myös kätevästi ladattua Luotettava kumppani -raportin. Siitä näet yrityksen tarkemmat tiedot, YTJ-tiedot, vastuuvakuutustiedot sekä kaupparekisteriotteen. Muut Taloustutkan raportit löytyvät edelleen yritysnäkymän oikeasta yläkulmasta.

Velkomustuomiot

Konkurssit-osioon on lisätty Velkomustuomiot-välilehti. Välilehdellä on listattuna velkomustuomiot, jotka on määrätty yrityksiä kohtaan viimeisen 24 kuukauden aikana. Yrityksiä voi rajata sijainnin ja toimialan mukaan. Yrityksen nimeä klikkaamalla näet sen perustiedot.

Päivitys 08.03.2021

Taloustutka on päivitetty uuteen versioon. Voit tehdä yrityskohtaisia muistilappuja itsellesi ja organisaatiosi käyttäjille.

Muistilaput

Nyt voit luoda muistilappuja yrityksen yhteyteen. Muistilaput näkyvät vain oman organisaatiosi käyttäjille, ja voit lisätä niihin huomioita yrityksestä ja yritykseen liittyviä tehtäviä.

Muistilappuista voi tehdä joko merkinnän tai tehtävän. Kaikki luodut muistilaput on koottu omalle Muistilaput-sivulle.

Ominaisuus löytyy haun kautta jokaisen yrityksen Taloustutka-sivulta, Perustiedot-välilehden alta. Muistilaput-sivu löytyy ylhäältä oikealta, omaa nimeä napsauttamalla aukeavasta valikosta.

Päivitys 04.01.2021

Taloustutka on päivitetty uuteen versioon. Nyt voit tarkastella Suomen kunnissa ja maakunnissa tapahtuvaa yritystoimintaa Kuntakatsaus-ominaisuudella.

Kuntakatsaus

Kuntakatsaus-ominaisuuden avulla näet yritysten taloudelliset vaikutukset kuntataloudelle työllistämisen ja verotuottojen kautta.

Kuvaajat

Kuntakatsaus näyttää tietoa myös kuvaajina, ja kuvaajien ja lukujen avulla voit helposti vertailla kuntia ja maakuntia keskenään.

Kuntakatsaus löytyy ylävalikosta Analytiikan vierestä.

Päivitys 23.10.2020

Taloustutka on päivitetty uuteen versioon. Yritysnäkymässä on merkintä edunsaajarekisteriin kuulumisesta, ja palvelu on nyt entistä käyttäjäystävällisempi.

Edunsaajailmoitus

Rekisteritiedot-osiossa on nyt merkintä siitä, onko edunsaajailmoitusvelvollinen yritys tehnyt edunsaajailmoituksen. Ilmoituksen tehneen yrityksen kohdalla näkyy vihreä merkki, ja tekemättä jäänyt ilmoitus näkyy punaisella.

Yrityksiä voi kätevästi hakea edunsaajailmoituksen perusteella. Selvittämällä ilmoituksen tilan varmistut kumppanisi luotettavuudesta.

Aktiiviset yritykset paremmin esillä

Palvelun helppokäyttöisyyttä on parannettu entisestään. Entistä tehokkaampi yrityshaku näyttää nyt oletuksena aktiiviset yritykset. Kuten aiemminkin, käyttäjä voi halutessaan tarkastella myös lopettaneita yrityksiä.

Päivitys 01.09.2020

Taloustutka on päivitetty uuteen versioon. Visuaalisten muutosten lisäksi palveluun on tullut paljon uutta toiminnallisuutta.

Uudistunut ylävalikko

Olemme uudistaneet Taloustutkan ylävalikkoa ja ilmettä. Valikosta löytyy uusi Analytiikka-osio, jonka takaa löydät myös linkit vanhalle Parhaat-sivulle ja tallennettuihin yritysvertailuihin. Yrityslista-toiminnallisuus on poistettu.

Analytiikka

Yritysanalytiikan avulla saat perusteellisen katsauksen analysoitavien yritysten tilasta.

Yritysanalytiikka auttaa päätöksenteossa tuomalla esiin tärkeitä huomioita yritysten nykyisestä tilasta. Sen avulla voit löytää muun muassa uusia yhteistyökumppaneita ja välttää riskiyrityksiä.

  • Kasvuyrityksistä löydät yritykset, jotka ovat voimakkaimmassa kasvussa.
  • Riskiyrityksistä löydät yritykset, jotka ovat riskialttiita yhteistyökumppaneita maksukykynsä perusteella.
  • Vastaavien yritysten avulla löydät uusia yrityksiä, jotka vastaavat parhaiten analysoitavaa yritysjoukkoa. Löydät vastaavat yritykset myös yrityssivuilta.

Yritysanalytiikan avulla voit vertailla ja analysoida sekä Tutkaan tallennettuja yrityspoimintoja että yrityshaussa valittuja yrityksiä. Voit myös tallentaa haussa valitut yritykset, jolloin voit helposti myöhemmin analysoida yrityksiä uudestaan.

Myös aiemmin tallentamasi yritysvertailut löytyvät Analytiikka-sivulta.

Parhaat-listat löytyvät nykyään myös Analytiikka-sivulta.

Käyntikortit

Uusien käyntikorttien avulla näet helposti päättäjien yhteystiedot. Käyntikortit löytyvät sekä yrityssivun päättäjätiedoista että henkilöhaussa.

Integraatiot

Taloustutkaan on nyt lisätty Netvisor-integraation lisäksi myös Procountor-integraatio. Voit tuoda asiakkaita ja yhteistyökumppaneita integraation avulla Tutkaan seurattavaksi ja analysoitavaksi. Voit myös viedä haettuja yrityksiä Netvisoriin tai Procountoriin. Ota yhteyttä myyntiin, jos haluat ottaa käyttöön Netvisor/Procountor -integraation.