Ohjeita yritystietojen päivittämiseen

Onko yrityksesi perustiedoissa virheitä Taloustutka-palvelussa?

Taloustutka-palvelussa esitettävät tiedot ovat pääsääntöisesti peräisin viranomaislähteistä kuten YTJ:stä, Patentti- ja rekisterihallitukselta, Verohallinnosta ja Tilastokeskukselta ja päivittyvät palveluun automaattisesti. Näihin lähteisiin ilmoitetut muutokset päivittyvät Taloustutka-palveluun pienellä viiveellä, eikä niistä siis tarvitse erikseen ilmoittaa meille.

Jos yrityksesi perustiedoissa on virheitä, tarkista ensin tiedot YTJ-palvelusta. Jos samat virheet näkyvät myös YTJ:ssä, tee muutosilmoitus sinne. Tämän jälkeen tiedot päivittyvät myös Taloustutka-palveluun automaattisesti muutamassa päivässä.

Haluatko poistaa tietoja Googlen hakutuloksista?

Me emme voi vaikuttaa yrityksesi näkyvyyteen Googlen hakutuloksissa. Huomaa myös että Taloustutka-palveluun tehdyt muutokset eivät päivity välittömästi Googlen hakutuloksiin. Jos hakutuloksissa näkyy yrityksestäsi vanhentunutta tai muuten virheellistä tietoa, voit tehdä poistopyynnön suoraan Googlelle.

Onko Taloustutka-palvelussa muuta korjattavaa?

Jos yrityksen muissa tiedoissa, kuten taloustiedoissa tai henkilöstömäärissä on päivitettävää, tai sinulla on muuta palautetta palveluun liittyen, voit lähettää viestin sähköpostitse osoitteeseen .